Om oss

Vi erbjuder dig produkter av hög kvalitet från Vibram och andra producenter. Vibram Fivefingers är en favorit som vi säljer till ett mycket bra pris, men du kan även kontakta oss om det är något från våra leverantörer som du önskar få tag på. Vi är flexibla och lyssnar på dig som kund och gör vårt yttersta för att hitta det bästa åt dig.
Du hittar våra leverantörer under "Länkar"


Tveka inte att skicka ett mail till oss på support@pody.se

 

Pody.se drivs och ägs av Riksföreningen Aktiva Synskadade.

Riksföreningen Aktiva Synskadade är en politiskt och religiöst obunden, allmännyttig ideell förening vars ändamål är att främja fritidsverksamhet för personer med en synnedsättning samt medverka till ökad förståelse och jämställdhet mellan synskadade och seende.

Aktiva Synskadade är en ideell förening som med hjälp av frivilliga insatser verkar för en aktiv, varierande och meningsfull fritid för synskadade från hela landet med särskild inriktning på barn och ungdomar. Föreningen grundades 1969 och har idag ca 600 medlemmar. Aktiva Synskadade tänjer gränser och ser möjligheterna för dig som synskadad.
Föreningen har varit pionjärer i att skapa aktiviteter för synskadade såsom dykning, skidåkning, bilkörning, ridning m.m. Alla ledare har sedan starten arbetat ideellt.

Alla förtjänster som inbringas från försäljning på Pody.se går oavkortat till föreningen och dess verksamhet.
Att handla hos oss innebär att du bidrar till till något gott samtidigt som du till förmånliga priser får köpa produkter av hög kvalitet.

Riksföreningen Aktiva Synskadade har 90-konto som kontrolleras och styrs av Svensk Insamlingskontroll.

Aktiva Synskadade

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: