Köp- och leveransvillkor

 

 

Leveransvillkor

 

Fraktsätt
Vi skickar dina varor med Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Leveranstid
Vi skickar dina varor så fort som möjligt när en order kommit in. Normalt är leverantiden cirka 2-5 dagar om inte annat anges på produkten.
Under vissa perioder under året vid semestertid kan leveranstider bli förändrade, vilket då informeras om i kassan samt här i villkor.

 

Fraktkostnad
Frakt 69 kr.
Fraktfritt vid ordervärde vid 800 kr.

Förändrad frakt kan tillkomma vid större ordrar, kontakta oss för mer information.

Skador på paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till Postnords hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med Postnord inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

Retur/Byte av produkt

Vi erbjuder alltid dig som kund fritt byte av skor. Produkten får ej vara använd och ska återlämnas i orginalförpackning. Andra varor erbjuds ej fri retur av.
Om du ångrar eller vill reklamera ditt köp, läs under Ångerrätt/Reklamation.

Byte av skor: Prova skorna endast innomhus och var noga med att inte förstöra orginalförpackningen.
Förpacka produkten i påsen/kartongen som den levererades med alternativt i egen kartong. Sätt retursedeln tydligt utanpå förpackningen. Du får inte skada eller klistra retursedeln direkt på orginalförpackningen.

Viktigt att produkt ej är använd eller skadad för att byte/retur ska kunna godkännas.
För att byta produkt kontaktar du oss om du inte mottagit en retursedel. Retursedel klistras på embalage (ej produktens kartong/låda/förpackning) och återsänds till oss.
Vi ber dig kontakta oss och lägga ett meddelande med namn, vad du vill byta till och kontaktuppgifter i returen.

 

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.
Ångerrätt gäller på oskadade varor som återlämnas i sitt ursprungliga skick.

 

Betalningsalternativ

- Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.
 

- Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.
 

- Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning.
Önskar du få dina personuppgifter bortplockade från Pody.se ber vi dig kontakta support@pody.se

Personuppgifter används för att kunna skicka en order och sparas för att du ska kunna få ta del av våra
erbjudanden som tidigare kund samt för att kunna följa upp ditt köp hos oss. För att genomföra ett köp på Pody.se
behöver du acceptera våra vilkor och därmed acceptera att vi sparar dina personuppgifter. Du kan själv kontakta oss
och återkalla ditt samtycke om lagring av personuppgifter.

 

SMS-utskick & Epost-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order eller erbjudanden.
Den epostadress du anger i kassan kan komma att användas för epost-avisering av levarans eller övrig kommunikation som rör din order eller erbjudanden.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: